Jelling Kro er sat til salg

Vi har nu truffet den store beslutning – at sætte kroen til salg. Egentlig skulle det først være om et par år, men vi vil gerne nå endnu en epoke i vores arbejdsliv. Vi har valgt at gøre det nu, da det jo kan tage lidt tid at finde de rigtige købere.

I en tid med nedlukning, har der været tid til at finde den rigtige ejendomshandler.

Vi har valgt Restaurantsalg.dk. Hvor vores sparringspartner hedder Søren Klein. Han har mange års erfaring i at sælge specielle erhvervsejendomme.

Jelling Kro har været rammen om vores liv siden 2009. At være kromutter & fatter er en livsstil, som vi har haft mange gode oplevelser med. Vi har passet og plejet den gamle bygning som sidste år havde 200 års fødselsdag. En bygning med sjæl og atmosfære. Derfor har det været en stor beslutning for os, at forberede et salg.

Vi ønsker at finde en køber der vil værne om den danske kro-kultur. Jelling Kro er en tidligere Kongelig Privilegeret kro – en del af de danske KongeKroneKroer.

Et Jubilæumsskrift, der fortæller kroens historie, er under vejs. Kroens støtteforening arbejder på, lokalt at skaffe midler til et sådant skrift.Vi ønsker samtidig at kroen, fortsat kan fremstå flot og harmonisk – midt i verdensarven.

Corona-nedlukningen har for alle været en svær tid, men er ikke direkte medvirkende til vores beslutning.

Og vi glæder os til den kommende genåbning, hvor vi er klar med et sommerkort til vores a la carte. Og glæder os til at vi igen kan modtage grupper, så vi atter kan danne rammerne omkring festerne og højtidelighederne – fra ”vugge til grav”. Følg med på vores nye hjemmeside på www.jellingkro.dk

Vi vil gøre alt der står i vores magt, for at videregive de planlagte arrangementer, til de nye ejere.

De enkelte selskaber er orienteret.

Jelling Kro er klar til genåbningen

Efter godt 4 måneder`s nedlukning på grund af COVID-19, er vi mere end klar til genåbningen.

Vi genåbner fredag den 23. april kl. 12.00.

Vi glæder os til at få gæster i huset igen, og servere de traditionelle kroretter. Vi er klar med ”sommerkortet”.

Åbningstiden vil være fra kl. 12.00 til 21.00, køkkenet lukker kl. 20.00.

Tirsdag er vores faste lukkedag.

Vi ser også frem til at forsamlingsforbuddet gradvist ændres, så der igen kan komme grupper op til 50 personer. Samtidig med at Kongernes Jelling også genåbner for grupper og rundvisninger.

Vi har kaldt de gode faste medarbejdere på arbejde igen – og fået suppleret med nye kompetente medarbejdere. Så vi står nu klar med et godt team til åbningen.

Jelling Kro ser positivt på den kommende genåbning.

Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen.
Jelling Kro - 19/4 2021