Vi er aktør på Hærvejen

Jelling Kro er en lille hyggelig familiedrevet kro, belliggende midt i det historiske vikingeområde.

Jelling monumenterne med kirken, højene, runestenene, skibssætningen og det store palisadeforløb – er på Unesco`s verdenskulturarvsliste. Der er et flot formidlingscenter ”Kongernes Jelling”, med gratis adgang.

Jelling er en hyggelig by med gode indkøbsmuligheder og meget at byde på.

Se ”Jelling Guiden”   link

Kære rejsende på Hærvejen:

Når du nærmer dig Jelling – kan du ikke undgå at få øje på de hvide søjler som markerer monumentområdet – her vil du få øje på Jelling Kro, som er en gul bygning.

Jelling Kro er et lille overnatningssted, med gode muligheder for at få noget at spise og drikke, slappe af og opleve byen. Der er frokost- og aftenretter, kaffe & kage, isdesserter m.v.. Der er en dejlig ”Krohave”, cykeludlejning, mad ud af huset og meget andet.

Der er 3 nyrenoverede værelser på kroen, med fælles bad og toilet, gratis internet og mulighed for at købe madpakke.

Vi kan anbefale at blive et ekstra døgn hos os på kroen - efter en lang vandring. Vi hjælper gerne med planlægge dine oplevelser - gå til fods eller lej en cykel. Og der er gode bus- og togforbindelser til Vejle, Løveparken, Legoland eller Lalandia.

Jelling Kro er fra 1820 og er Kongelig Privilegeret i 1842. En fredet bygning. Vi ejer kroen, og familien har drevet den siden 2010. Og er en del af Hærvejens aktører. Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

Vi ønsker at levere en god og hyggelig oplevelse for alle – og sætter pris på det personlige engagement.

Venlig hilsen – vi ses…
Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen