Påsken 2022.
Fra Skærtorsdag til og med 2. Påskedag.
På kroen eller afhentet på kroen - efter aftale.
Frokost 12 – 16.00.
Påskebræt m/ hjemmelavede specialiteter:
Æblesild m/karse
Hjemmestegte sild m/ egen sennep
Fyldte æg m/ rejer
Lakseroulade m/ sprød salat
Grillspyd m/ kinarejer og limefrugt
Lammefrikadeller m/ ruculasalat, pinjekerner og ovnbagt tomat
2 slags ost
Mazarinkage m/ appelsin og chokolade
Peberfrugtbrød, friskbagt rugbrød, smør
185,- kr. pr. kuvert
Min 2 kuverter.
Vi har også vores faste menukort.
Husk bordbestilling på 75 87 10 06 eller Info@jellingkro.dk
Aften 17 – 20.00.
Påskemenu:
Forret:
Butterdejsreder m/ laksesalat, æg og dild.
Hovedret:
Lammesteg m/ spinatflødekartofler, appelsinsalat, grønne asparges,
timian gulerødder og lammesauce
Dessert:
Citronfromage med saltet crunch og friske bær
Hovedret 225,- kr.
2 retter 269,- kr.
3 retter 310,- kr.
Vi har også vores faste menukort.
Husk bordbestilling på 75 87 10 06 eller Info@jellingkro.dk