Hold din fødselsdagsfest på Jelling Kro nær Give, Vejle, Tørring & Børkop

Står I og mangler nogle flotte lokaler hvor i kan fejre fødselaren? Så fejr din fødselsdagsfest med manér på Jelling Kro.

Skal du holde 30, 60, eller 90-års fødselsdag, eller ønsker du blot at gøre noget ekstraordinært ud af fødselsdagsfesten i år?

Hvorfor så ikke holde festen på en smuk, idyllisk kro, med opvartning hele aftenen, samt en hyggelig atmosfære, der er perfekt til at sætte rammerne for en uforglemmelig aften.

Jelling Kro er beliggende i Jelling tæt på Vejle, Give, Tørring, Børkop & omegn i smukke naturlige omgivelser, med hyggelige lokaler, som kan husere store som små selskaber.

Vores imødekommende personale vil opvarte dig og dit selskab under hele festen.

Lad os stå for det hårde arbejde

Når du vælger Jelling Kro som vært for din næste fødselsdagsfest, så sørger vi for det hele, lige fra madlavningen og servering, til opdækningen og oprydningen når festen er forbi. 

Det eneste, du skal tænke på til din fødselsdag, er bordkort og bordplan - Så klarer vi resten!

Vi sørger for, at du bliver gæst til din egen fest.

Sammensæt din egen fødselsdagsmenu

Hos os kan du være sikker på, at gæsterne ikke kun vil huske os for vores smukke festlokaler, men også en god madoplevelse.

Du kan derfor være sikker på, at din fødselsdag vil blive husket i lang tid fremover.

Hos os har du muligheden for at sammensætte flere forskellige forretter, hovedretter, desserter samt natmad, så du kan få lige hvad du ønsker dig, til din fødselsdagsfest.

I fællesskab inden fødselsdagsfesten kan vi sammensætte den helt rigtige menu, ud fra fødselarens ønsker. Vi ønsker altid at efterkomme jeres ønsker.

Kontakt os og hør mere om fødselsdagsfest på Jelling Kro

Uanset om I har spørgsmål om mulighederne for fejring af fødselsdagen i vores lokaler, eller hvis I ønsker yderligere materiale og et uforpligtende tilbud, så er I meget velkomne til at kontakte os.

I kan ringe til os på 75 87 10 06 eller sende en mail til info@jellingkro.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at se jer!