Barnedåb på Jelling Kro nær Give, Vejle, Tørring & Børkop 

Hold barnedåb på Jelling Kro.

Barnedåben er en helt speciel dag for de nybagte forældre og deres familie. Ydermere er det i langt de fleste tilfælde og barnets første fest.

Derfor mener vi, at selve dåbsfesten også skal være helt specielt. Dette gør sig gældende både for maden og omgivelserne til barnedåben.

På Jelling Kro tilbyder vi hyggelige og smukke rammer i smukke Jelling. Jelling Kro ligger lige ud til et stort grønt område, som kun er med til at gøre området endnu mere hyggeligt.

Det flotte grønne område er også perfekt til at tage billeder til barnedåben med den lille ny, så man kan huske den dejlige dag.

Kontakt os og hør mere

Mad til barnedåben

Typisk bliver selve dåbsfesten afholdt omkring middagstid. Vi foreslår derfor ofte, at I vælger en af vores brunch menuer til jeres gæster til dåbsfesten.

Brunch er et ideelt valg til barnedåb, det passer godt ind på det tidspunkt på dagen.

Det er også et godt valg, da mange nok ikke ønsker nær så meget mad, som havde det været et aftenselskab.

Sker det, at I ikke er til brunch, så har i selvfølgelig også mulighed for at vælge en anden menu.

I fællesskab inden den store dag kan vi sammensætte den helt rigtige menu, ud fra jeres ønsker. Vi ønsker altid at efterkomme jeres ønsker på den store dag. 

Kontakt os og hør mere om fejring af barnedåb på Jelling Kro

Uanset om I har spørgsmål om mulighederne for fejring af barnedåb i vores lokaler, eller hvis I ønsker yderligere materiale og et uforpligtende tilbud, så er I meget velkomne til at kontakte os.

I kan ringe til os på 75 87 10 06 eller sende en mail til info@jellingkro.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at se jer!