Oplev et historisk vingesus: tag en kro overnatning på Jelling Kro

Overnatning på Jelling Kro.

Jelling Kro er beliggende midt i Unesco's verdensarvsområde. Med Gorms og Thyra's Gravhøje, Kirken, Runestenene og det flotte Palisadeanlæg – som nærmeste nabo. Oplevelsescentret Kongernes Jelling ligger et stenkast fra kroen. Besøg www.jellingguiden.dk

Jelling Kro er tæt på Givskud Zoo, Legoland og Lalandia. Samt handelsbyen Vejle. Besøg www.visitvejle.dk. Kroen er aktør på Hærvejen.

Bygningerne er fra 1820 og er en Kongelig Privilegeret Kro, og tidligere fredet af Kulturstyrelsen. En del af de danske KongeKroneKroer.

Jelling Kro er flot renoveret og bevaret i den oprindelige form. Der er selskabslokaler, en krostue, en hyggelig gårdhave med udeservering og salg af souvenirs. Du kan spise et dejligt kro-måltid, nyde en lokal øl eller snaps, nyde hjemmebagt kage og god kaffe/te.

Med en kro så tæt på så mange berømte seværdigheder, så er der nærmest umuligt at se dem alle på én dag. Hos Jelling Kro stiller står vi altid klar til at have overnattende gæster. 

Kontakt os og hør mere

Kro overnatning i idylliske omgivelser nær Give, Vejle, Tørring & Børkop

Du kan tage en kro overnatning i krolejligheden, som har en fantastisk udsigt til det historiske område, besøge byen eller vandre en tur på Hærvejen eller Grejsdalsstien.

Kro lejligheden er nyrenoveret og ligger på 1. sal. Der er egen indgang med køleskab, eget bad og toilet, opholdsstue med TV, gratis internet, 2 soveværelser. Der er ingen køkken i lejligheden, men du kan spise på kroen eller i byen.

Der er ingen elevator. Vi tilbyder muligheden for køb af madpakke. Af hensyn til de andre gæster tillader vi desværre ingen husdyr. Det er tilladt at ryge udenfor, i rygepavillon i gårdhaven. Vi har også gratis parkering.

  • Indtjekning efter kl. 16.00.
  • Morgenmad i Hjørnestuen fra 8.00 – 9.30.
  • Udtjekning mellem 8.00 og 10.00. Forlade værelset senest 10.00.
  • Bestilling af madpakke inden kl. 17.00 dagen før.

Kontakt os og hør mere om vores kro overnatning

Uanset om I har spørgsmål om mulighederne for overnatning i krolejligheden, eller hvis I ønsker mere information omkring overnatning, så er I meget velkomne til at kontakte os. Sammen sammensætter vi dit ophold på Jelling kro.

I kan ringe til os på 75 87 10 06 eller sende en mail til info@jellingkro.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at se jer!

Kroophold for 2 personer på Jelling Kro – 1 overnatning  
Indtjekning efter 16.00  
Velkomst i Krostuen, hvor der bydes på en lille forfriskning.  
18.00 - 2 retters menu i Hjørnestuen.  
Morgenmad i tidsrummet 8.00 – 9.30.  
Udtjekning senest 10.00.  
Pris for 2 personer 1.990,- kr. ex. drikkevarer.  
Monumentområdet og Kongernes Jelling kan besøges på ankomstdagen indtil kl. 17.00. Eller på afrejsedagen fra kl. 10.00.  
Kroophold for 2 personer på Jelling Kro – 2 overnatninger  
Dag 1:  
Indtjekning efter 16.00  
Velkomst i Krostuen, hvor der bydes på en lille forfriskning.  
18.00 - 2 retters menu i Hjørnestuen.  
Dag 2:  
Morgenmad i tidsrummet 8.00 – 9.30.  
Oplev Jelling og omegn – der er mange muligheder. Du kan trave en tur, leje en cykel eller besøge de spændende tilbud i lokalområdet. Se visitvejle…Vi hjælper gerne med at planlægge dit ophold.  
18.00 - 2 retters menu i Hjørnestuen.  
Dag 3:  
Morgenmad i tidsrummet 8.00 – 9.30.  
Udtjekning senest 10.00.  
Pris for 2 personer 3.790,- kr. ex. drikkevarer.